NIEUWE SINGLE VAN ALEXANDER & 003: “ALLES WAT ZE ZEGT”

Alexander is onder andere de toetsenist van Najib Amhali, waarmee hij sinds 2010 langs de theaters van Nederland toert. Ook heeft Alexander de Crazy Piano’s op zijn CV staan. Hij is een geweldige pianist, zanger en entertainer die ieder optreden een doel voor ogen heeft: véél positieve energie creëren bij het publiek. Dit doet hij met covers en met zijn eigen Nederlandstalige nummers, waarvan dit alweer de derde single is.

Alexander & 003
Voor het live-album, waarvan deze single ‘Alles wat ze Zegt’ de voorloper is, heeft Alexander zijn band ‘003’ uitgebreid met een bassist en drie zangeressen.

ALLES WAT ZE ZEGT
Een spetterend live nummer dat met zijn aanstekelijke refrein en vette sax-solo’s meteen de juiste toon zet om alvast heerlijk in de stemming te komen voor het fenomenale live-album dat eind januari uitgebracht wordt.

Hollandse Italiaan
Alexander is kind van een Hollandse en een Italiaan, heeft het grootste deel van zijn leven in Amsterdam gewoond en woont op dit moment in de Zaanstreek. Op drie jarige leeftijd begon hij met pianolessen die hij van zijn vader en opa kreeg. Sinds zijn 16e is hij  professioneel pianist. Hij verdiende zijn brood met pianospelen en zingen al tijdens zijn opleiding aan het conservatorium. Daarnaast heeft hij voor diverse musical-gezelschappen en bekende artiesten son gs geschreven.