Nieuwe single Tommy ; ‘Doe maar normaal’.

Tommy van den Hurk is geboren in1983 te Eindhoven. Als kleine jongen zag hij zijn vader Ad van den Hurk (Andy de Wit) op het podium staan en dacht: “dat wil ik ook”. Het duurde nog een aantal jaren voordat zijn eerste single uitkwam, een cover van zijn vader met de titel Katarien, die veel gedraaid werd op de radiostations. Zijn agenda stond vol en de toekomst zag er rooskleurig uit voor hem. Door omstandigheden is het voor hem anders gelopen.

Daar komt nu verandering in, Tommy heeft contact gezocht met Frank van Etten die voor hem nummers is gaan schrijven. Het eerste resultaat is de single Doe Maar Normaal. Tommy heeft er weer zin in en gaat er helemaal voor.

Tekst en muziek Frank van Etten
Productie Frank van Etten
Label Frank van Etten studio
RTV promotie Nel van Olm