Nieuwe single Niels van den Brand

Het heeft even geduurd, maar de nieuwe single van Niels van den Brand is een feit. En dit is het wachten waard geweest. Deze zingende kok uit het zuiden des lands, zet elke kroeg of feesttent op zijn kop met zijn warme stemgeluid en feestelijke repertoire. Maar Niels knalt nu letterlijk het nieuwe jaar in met deze heerlijke pop-plaat waarin zelfs een ruige rocksound zit. Na diverse volkse singles zoals “Ik dans met jou” Volg je hart” en “Donkere ogen” vond Niels,die al 5 jaar op podia het Nederlandse lied vertolkt het tijd voor een gewaagd experiment met dit nummer!
In zijn vertrouwde studio van Ron Lieberton werd dan ook hard gewerkt aan dit nummer,en gekozen voor echte live instrumenten! Met deze waanzinnige productie, word het tijd dat Nederland kennis maakt met Niels van den Brand; ‘Ik Wil Altijd Bij jou Zijn’