Nieuwe single Melrose.

“Wat zegt de vos nou’ is de titel van de nieuwe single van de populaire band Melrose. Met dit nummer laat Melrose weer duidelijk horen waar de band goed in is; “muziek met een knipoog”. Melrose is landelijk bekend geworden met het feestnummer “O”, een nummer wat nog steeds ontzettend goed scoort op alle feesten. Met het nummer “Wat zegt de vos nou” laat de band zich weer van een humoristische kant zien. Iets wat tijdens de live-optredens van de band ook altijd een hele belangrijke rol speelt!

 

Samen met filmmaker Marten van Holten maakte de band Melrose ook een geweldige videoclip bij dit nummer. Deze videoclip wist in korte tijd de nummer 1 positie te behalen in de verzoekparade bij TV Oranje.

Meer informatie over Melrose is te vinden op de website www.melrose.nl en via o.a. Facebook: www.facebook.com/debandmelrose