Nieuwe single Mark Rijs

Het gaat goed met de carrière van Mark Rijs. Mark is voor veel mensen geen onbekende meer. Zijn singles “Laat  Ze Maar Praten” ,”Oh Mon Amour” , “Blijf Vannacht Bij Mij”  en “Zing En Geniet” hebben het stuk voor stuk goed gedaan in het land en zijn veelvuldig gedraaid bij de radiostations, ook heeft hij in verschillende Nederlandstalige TV programma’s gestaan. In september heeft Mark zich mogen presenteren op het “Talentenpodium” bij de Buma NL Awards in Den Bosch. Nu heeft Mark wederom een goed nieuw liedje “Als Ze Danst” geschreven en geproduceerd door Frank Verkooyen,  is een verrassende vrolijke single.

Maart  2014 tekende Mark een nieuw platencontract bij D-River Music
op dit label komt nu ook zijn nieuwe single uit.

De leuke clip is gemaakt door Kaska Producties.

Tekst en muziek: Frank Verkooyen.
Productie Frank Verkooyen.
Label: D-River Music.
RTV promotie Nel van Olm
www.d-rivermusic.nl
www.markrijs.nl

 

 

 

 

.