Nieuwe single Gerard Doorgeest

Vorige week is de nieuwe singel uit gekomen van Gerard Doorgeest en heet  “leve de Lol “. Deze carnaval kraker is in de originele versie en in een Aprés ski versie opgenomen. 

Gerard Doorgeest is een gezellige Hollandse zanger van 53 jaar oud. De nummers die Gerard ten gehore brengt zijn niet bepaald inslapers. Ze lopen uiteen van meezingers tot après ski en rock and roll. Voor jong en oud is er lekkere vlotte en gezellige muziek waar iedereen na 5 minuten staat te hossen en te swingen. Ook in Brabant en de wijde omgeving weten ze hier over mee te praten. Vraag daar naar Gerard Doorgeest en ze zullen vragen: “Wanneer komt ie en waar? Dan neem ik morgen vrij!” In kleine oplagen zijn er diverse cd’s verschenen. Enkele titels; Kroegenmuzikant, Droomvriendin , Ik zie het in je ogen en zijn laatste nummer  Ik wil die handjes zien ( februari 2014 ) die het nog steeds goed doen op de lokale zenders.

Faceboek ; gerard doorgeest zanger
Website ; zangergerardddorgeest.nl