Nieuwe single Duo Toe Maar en CV De Zotte Zwanen – Een Metertje Bier

Duo Toe Maar bestaat uit een Brabants familieduo vader Emil en zoon Patrick. Patrick treed hiermee in de voetsporen van zijn vader Emil, die vele jaren ervaring in de muziekwereld heeft opgedaan. Wellicht doen de vroegere kreten The Peynley Brothers, Duo Ad Westen en Duo Tony Bass u herinneren aan Emil.

In 2003 publiceert dit Brabants Allround Duo hun eerste ‘Demo CD’ onder productie van Tony Bass, waarna tevens in hetzelfde jaar een Carnavalssingle volgt. Deze single bevat twee nummers: Lekker meidje en Sante die speciaal geschreven zijn door Tony Bass. Met spijt hebben ze twee jaar later, in 2005, te vroeg afscheid moeten nemen van Tony. Echter blijft Tony voor ‘Duo Toe Maar’ een vriend voor het leven.

Duo Toe Maar heeft dit jaar de handen in een geslagen met Carnavalsvereniging De Zotte Zwanen uit Eindhoven en hebben samen een geweldig leuk carnavals nummer weten te maken. Ieder jaar proberen ze weer een leuke melodie te verzinnen en ook dit jaar is dat weer goed gelukt. Het blijft lekker hangen en de tekst is voor vele niet al te moeilijk…een en al gezelligheid dat straalt Duo Toe Maar en CV De Zotte Zwanen uit.. Een Metertje Bier is dan ook de titel die de single draagt.. “Hey Kastelein we hebben dorst dus nog een metertje bier” dat galmt door het gehele nummer….en dat werkt aanstekelijk.
Voor de productie van de single is verantwoordelijk Rene van Rooij die we kennen van de top formatie  WC Experience waar Rene de accordeon bespeelt.

Op carnavals zaterdag 14 februari 2015 is Duo Toe Maar vanaf 16.30u te zien (live)  op Omroep Brabant TV in het Fijnfisjenie café.

Website        : www.duotoemaar.nl
Videoclip        : http://youtu.be/CcSqQcy9VPE
Facebook        : https://www.facebook.com/duotoemaarbest
Downloaden        : http://www.zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=917167

Ook beschikbaar op Spotify en Itunes