Nieuwe single Dave van Well

“Caramia 2015” is de titel van de nieuwe single van de Nijmeegse zanger Dave van Well. Caramia is een nummer waar Dave weer zijn oude vertrouwde Dave van Well sound laat horen, Al jaren wordt het nummer bij bijna elk optreden door de mensen aangevraagd en steeds weer laat het nummer bij de mensen de haren recht overeind staan, daarom leek het Dave een goed idee om een Nederlandstalige 2015 versie uit te brengen als single en als tweede nummer op de single de Engelstalige 2015 versie. Na “Laat maar praten” en “Kuiltjes in haar wangen” is “Caramia” de derde cd single van het aankomende album waar 15 nummers op zullen staan die op 31 januari wordt gepresenteerd in het hof van Wageningen in Wageningen. Op het album zullen een aantal uptempo nummers op staan maar ook een aantal mooie levensliedjes met de bekende Dave van Well Sound. Net als de voorgaande single s en aankomende album worden bijna al de teksten door Dave zelf geschreven en produceert Dave het helemaal zelf in zijn eigen studio (Dave van Well Music in Nijmegen). Voor meer informatie kunt u kijken op www.davevanwell.com