Nieuwe single DARIO heet “Ik ook van jou”

Het is alweer bijna 20 jaar geleden dat Dario optrad bij de studentenvereniging van Guus Meeuwis. Dit naar aanleiding van de destijds nieuwe single van Dario “de Clown” in 1996. Afgelopen zomer tijdens de tv opnamen van ‘Meeuwis en de Mol: maken vrienden’ op camping Bakkum kwamen de heren elkaar weer tegen en spraken zij over een Dario’s muziek. Guus kwam toen op het idee om één van zijn liedjes door Dario in een ander jasje te laten gieten.

En zo ontstond de nieuwe single van Dario “Ik Ook Van Jou”. Met deze single hoopt Dario dat hij weer terug komt daar waar hij graag staat hoog in het feest circuit. Dario die bekend werd met de nummers “de Clown”, “zij Gelooft in mij” , “de Vrijgezel” en vele van dit soort nummers waar hij zijn eigen versie van maakte.