Nieuwe single Cooldown

De nieuwste single van Cooldown heet “Salsa Bratwurst (los gaan in Tirol)”. In samenwerking met Jesse Niemeijer is het een Oostenrijkse versie geworden van de hit Salsa Tequilla. Zoals gewend van de Cooldown is het meezinger van formaat!

 

 

.Cooldown Café is genoemd naar een gelijknamig feestcafé in Amsterdam. In 2000 hadden ze een top 5-hit met de Nederlandse remake van het Amerikaanse nummer ‘Hey! Baby’ . Verder kennen we veel remakes van oudere liedjes, waaronder “Ben Ik Te Min” van Armand, hun duet met Gerard Joling ; The Lion Sleeps Tonight en een samenwerking met de zanger van The Shorts , waardoor de single Comment ça va opnieuw werd uitgebracht.
Ook de remake van het nummer “Polonaise Hollandaise” en Campione kwamen uit, een single die paste bij sportevenementen. Vorig jaar scoorde de groep met deze hit;

 

 

 

 

 

 

 

.