Nieuwe single Bart Brandjes ; Momenten

Zanger Bart Brandjes tekent artiesten- platen- contract bij producer/arrangeur Kees Koek. In januari wordt de eerste single “Momenten” van Bart Brandjes verwacht op het label van CJK Music. In het jaar 2011 is Bart Brandjes één van de deelnemers aan The Voice of Holland, waar hij de kwartfinale weet te bereiken. Zijn deelname leidt tot een ontmoeting met de Amerikaanse topproducer / gitarist Paul Brown en neemt in Los Angeles de single “I Get A Feeling” op met als gevolg zijn debuut-cd “Real Life” in 2012. Brandjes grote bereik en aanzienlijk improvisatietalent brengt wereldwijd mensen in vervoering en zorgt voor een unieke en onvergetelijke ervaring. Dit ging ook producer / liedjesschrijver Kees Koek niet onopgemerkt voorbij. Koek die o.a. geschreven heeft voor André Hazes, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en in 2011 nog een gouden plaat heeft gekregen voor zijn productie en arrangementen van het album “Il Canto” van Opera Familia zegt blij te zijn met deze samenwerking. Bart is misschien wel één van de meest veelzijdige zangers van Nederland die je inderdaad met zijn geluid en timing weet te beroeren. Ik geloof hem als hij zingt.
De single die in januari uitkomt is een cover van Luis Miguel met een nieuw geschreven Nederlandstalige tekst door Velibor Weller en Kees Koek. Bart Brandjes kijkt uit naar deze samenwerking en wil alleen maar mooie liedjes gaan maken.

www.cjkmusic.com
http://www.bartbrandjes.nl/