“Neem mijn hand” maakt veel emotie los.

“Neem mijn hand” de nieuwe single van Margretha van de Laar blijkt bij veel mensen een gevoelige snaar te hebben geraakt. Margretha krijgt veel respons van haar fans die het nummer hebben gehoord en begonnen spontaan hun verhaal aan haar te vertellen. Deze reacties en vele verhalen zijn dan ook de inspiratiebron voor haar videoclip geweest.

Het team achter Margretha heeft met de reacties en het verhaal achter het liedje “Neem mijn hand” een bijpassende videoclip laten produceren. De coverband Back4More werd benaderd om dit nummer samen met van de Laar te kunnen opvoeren. Daarnaast zijn er bijpassende situatie gevonden om de kracht die Margretha met haar liedje bied weer te geven.

De single Neem mijn hand is te downloaden en te verkrijgen via de bekende verkoop adressen.

De videoclip is vanaf vandaag via youtube te bekijken, de single Neem mijn hand is te downloaden en te verkrijgen via de bekende verkoop adressen.