Nederlandstalige schlagerpop voor Michael Pigge

Michael Pigge presenteert op 31 januari in Almelo zijn nieuwe single en doet het dunnetjes over op zondag 8 februari in Zuidbroek. Het betekent dat Michael Pigge in heel het land fans heeft. “Heel het jaar komen de fans naar mijn optredens toe en ik vind dan dat ik voor de presentatie naar hun toe moet komen. Ben blij met mijn fans in Noord en Oost Nederland en doe het graag”.

 

IK MIS JE ZO is de opvolger van “ Toch blijft de kruk naast me leeg” een nummer die in 2014 veelvuldig werd gedraaid door de vaderlandse radiozenders. Met “ IK MIS JE ZO” zet deze uit Overijssel afkomstige zanger een nieuwe stap in zijn muzikale carrière. De overtuiging is er dat deze nieuwe single het succes van de single uit 2014 zal gaan overtreffen. 
”IK MIS JE ZO” is een productie van Gerto Music Productions en  LENG Producties en vanaf heden niet alleen fysiek verkrijgbaar maar ook te downloaden via de legale download sites en te beluisteren via de diverse streaming sites. De clip van het nummer is vanaf deze week te zien op de diverse  televisiezenders