Naomi tekent platen contract

Zangeres Naomi uit Leiden zag vandaag een lang gekoesterde wens in vervulling gaan, en tekende een platen contract. Als kind al stond Naomi op de planken bij het Kinderen voor Kinderen songfestival. Vanaf die tijd volgt Naomi haar grootste passie en dat is zingen. In april 2010 kwam Naomi met haar eerste single “Als Een Engel”, geschreven door Frank van Etten.

 

De videoclip van deze single stond enkele maanden in de Verzoekparade van TV Oranje en is uiteindelijk op nummer 1 geëindigd in de Top 1000 van 2010. In datzelfde jaar slaagde Naomi voor haar Havo diploma en besloot zij zich volledig te richten op haar zangcarrière. In 2012 werd Naomi uitgekozen door de Toppers, René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling, als één van de 10 finalisten voor de Toppers Halftime Show.

Daarnaast wist Naomi in December 2014  “De Slag Om Het Piratenfestijn” te winnen, met als beloning een optreden voor maar liefst 27.000 mensen bij Het Mega Piratenfestijn in het Gelredome.

Met een nieuw contract op zak is Naomi nu druk bezig in de studio en zal haar nieuwe single nog dit jaar verschijnen bij CNR music.  “Ik vind het echt geweldig dat na een aantal gesprekken nu het contract is getekend en ik mag aansluiten bij deze professionele club” aldus een enthousiaste Naomi.