Martin Vincken – Tinus blijft wel hier

Martin Vincken heeft als inwoner van onze hoofdstad dat echte en pure authentieke Amsterdamse stemgeluid. Hiermee won hij zo’n 10 jaar geleden het publiek voor zich toen hij in Café Peter Beense tijdens een karaokeavond plots naar de microfoon greep. Vanaf dat moment staat Martin veelvuldig op de diverse podia van ons land. Van “Mokum in Meppel” tot het “Jordaan Festival” en ook zijn televisiedebuut volgde destijds al snel bij het Tros-programma “Een ster in veertig dagen”.

In januari 2014 ontving Martin een Party Storm Award in de categorie aankomend talent.

Sinds 2011 zijn er 4 singles uitgebracht: “Weekendje Parijs” in 2011, “Geef mij de zon, de zee en de zomer”, “Onder de douche” in 2012 en “Hey Ho Angelina” in 2014. Het door Bram Koning geschreven en door Manfred Jongenelis geproduceerde “Hey Ho Angelina” wordt opgepikt door vele belangrijke stations, waaronder RADIONL, die de single tot op de dag van vandaag nog veelvuldig draait. “Hey Ho Angelina” is zelf zo populair dat er een DJ Maurice Remix aan wordt toegevoegd die zijn weg in het Nederlandse party circuit snel weet te vinden.

Ditmaal gaat Martin een samenwerking aan met Ger Oerlemans die het vrolijke “Tinus blijft wel hier” produceert. “Door alle positieve reacties op de vorige single wilde ik in dezelfde sfeer blijven, en dat is goed gelukt! Wat velen niet weten is dat ik eigenlijk Martinus heet, vandaar ‘Tinus’ blijft wel hier”. In de tekst van de single kan iedereen vast en zeker wel iemand herkennen. In dit geval gaat Tinus de berg niet op, maar is hij zeker niet de enige. Door de sterke tekst en pakkende melodielijn kan dit wel eens een regelrechte après ski knaller worden. De single wordt uitgebracht door UltimateDisk.