Maico heeft veel plannen in 2015

De uit Enschede afkomstige zanger Maico heeft veel leuke plannen voor 2015. De in 1995 geboren Maico is ook wel bekend als de volkszanger met zijn vriendelijke warme uitstraling en bekend van zijn liefde’s hit “Liefde is een virus”.  Al van jongs af aan is Maico bezeten van muziek, vooral van het Nederlandse lied. Al vroeg was hij de ‘feestzanger’ van familie, vrienden en kennissen. Elke mogelijkheid greep hij aan om de microfoon te pakken en het gezelschap te vermaken.

In februari 2010 kreeg Maico de kans om op een gala-avond tijdens carnaval te zingen.  Het publiek was zeer enthousiast over zijn zangprestatie en enthousiasme. Veel mensen adviseerden hem om hier iets mee te gaan doen, hetgeen voor Maico een extra stimulans was om door te gaan. Hij vindt het erg leuk om mensen te vermaken, dan is hij in zijn element, want zingen is zijn passie.  Tijdens een talentenjacht in augustus 2010 won Maico de eerste prijs.
De jury was unaniem van mening dat hij het publiek op een perfecte wijze wist te amuseren met zijn zang en performance. Naast de eer en de glorie betekende deze eerste prijs een studio-opname in een professionele studio.
Dat resulteerde in november 2010 in zijn eerste single ‘Liefde is een virus’. Een knaller van een hit, bij RadioNL zelfs gehonoreerd met 19x een nr 1 notering.
Inmiddels, vier jaar verder, is er jaarlijks een nieuwe single uitgebracht en treedt Maico op door heel Nederland. Zijn passie en grote wens is in vervulling gegaan. Het jaar 2014 ligt inmiddels nu achter hem, maar Maico kijkt er met plezier op terug.
Het was een voor Maico zeer succesvol jaar met heel veel mooie optredens en het uitbrengen van zijn laatste single “Morgen’’ .Ook een jaar met veel gezelligheid, want tevens werd Maico AvroTros Sterren.nl Talent van de maand september 2014, waarna hij veel gevraagd werd in Hilversum voor leuke interviews bij AvroTros Sterren.nl.
Voor 2015 staan er al weer veel activiteiten op de agenda, veel mooie optredens waar hij nu al erg naar uit kijkt. Maar zeker ook de lancering van zijn inmiddels 6e eigen single, welke in het voorjaar gaat uitkomen en nog veel meer leuke nieuwe projecten. Kijk voor meer informatie over Maico op: www.zangermaico.nl Of volg Maico via Facebook: www.facebook.com/maico.eijlders Clip Maico ‘’Morgen’’;