Luister naar je hart

Listen To Your Heart (luister naar je hart) is tot stand gekomen nadat Sylviah in contact is gekomen met George Konings van Sound Vision Studios. Hij voelde direct aan wat ze bedoelde en welke muziek het beste bij haar paste. Sylviah; “Ik heb zelf een omschrijving gegeven en daar heeft hij dit prachtige lied van gemaakt. Het gaat over de muziekwereld dat alles draait om uiterlijk ik heb geen maatje 36 en soms doet dat pijn als ze je daarop gaan beoordelen.

 

Maar je wordt ook steeds sterker daardoor en ik wil graag iedereen bewijzen dat het uiteindelijk om te muziek draait. En het staat in de sterren geschreven dat muziek mijn liefde is en dat je uiteindelijk naar je hart moet luisteren en doen wat je graag doet. En zeg wat je denkt ook al trilt je stem niet daarom zwijgen. Door de fans en de mensen die van mij genieten is het vol te houden want het is een keiharde wereld hoop dat mijn single goed ontvangen zal worden en natuurlijk hoop je op een doorbraak als is de kans klein, aldus de zangeres.