“Kom, laat je nu maar gaan” met Willy en Hans

Deze carnaval is een nieuw gelegenheids-duo geboren. Willy Blanco en Hans Jagers slaan de handen ineen voor hun single “Kom, laat je nu maar gaan”, een echte meezinger die het zeker goed zal doen tijdens deze carnaval.  Hans Jagers (Bekend van de single “Maar 1 nacht”) zal dit jaar verschijnen met zijn eerste album. Dit album bevat 6 prachtige duetten in verschillende stijlen zingt Hans met collega artiesten.
Een van deze duetten is “Kom, laat je nu maar gaan” met Willy Blanco, Omdat deze meezinger helemaal past bij het carnavalsgevoel, besloten Hans en Willy de song als single uit te brengen. Dit duet is net zoals het album geproduceerd door Kevin Timmermans. Anders aan dit duet is dat Wil Weterings – Wagener (Willy Blanco) tekende voor de tekst. Heiman Music het platenlabel van Timmermans zal de single uitbrengen. De single is vanaf nu verkrijgbaar in alle downloadshops.