Jeffrey Schenk & Esméé van kampen zijn nieuwe muzikale duo.

Al jaren twee hele goede vrienden en vanaf nu HET nieuwe muzikale duo in Nederland! De single ‘Raak me aan’ is een eigentijds liedje in een hele nieuwe en eigen stijl. Eric van Tijn en Jochem Fluitsma zijn verantwoordelijk voor de productie en zullen tevens de aankomende single’s en album gaan produceren. De officiële Pers/CD-presenatie gaat plaatsvinden op maandag 5 januari 2015 in de Soundwise-Studio’s van Eric van Tijn in Amsterdam. De videoclip zal dan ook uitkomen.

THEATERSHOW 2015-2016 – ‘MOOIE LIEDJES 2’
Vanaf seizoen 2015-2016 zijn deze twee duizendpoten te zien in het theater met een eigen muzikale show!
Een muzikale reis, vol emotie, met bekende wereldhits, duetten, anekdotes uit het roerige muziek-en theatervak en natuurlijk de allermooiste liedjes. De twee worden begeleid door een fantastische 6-koppige live-band.

Jeffrey is inmiddels ruim 15 jaar bezig en kreeg grote bekendheid door het SBS6 tv-programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’, waarin hij de finale wist te bereiken en ook stond hij in de voorprogramma’s van René Froger in de Amsterdam Arena.

Esmée debuteerde in de theaterwereld met een hoofdrol in de musical ‘Hairspray’.
Ze is o.a bekend van de series ‘Komt een man bij de dokter’ en ‘Familie Kruys,’ de films ‘Loft’ en ‘Lieve Celine.’
Vorig jaar vertolkte ze de rol van Maria Patricia in de musical ‘Sister Act.’

Heerlijk genieten van prachtige luisterliedjes en bekende up-tempo nummers in een nieuw jasje… in een intieme ambiance, mooi decor, licht en geweldige muzikanten op het podium. Een show voor de echte theaterliefhebber!