Jan Smit maakt mixtape voor zijn geliefde op spotify

Vandaag gaat de gevoelige ballade ‘Recht Uit Mijn Hart’ van Jan Smit in release. Ter gelegenheid hiervan en in de aanloop naar Valentijnsdag  laat Jan zich van zijn romantische kant zien. Daarom heeft Jan een romantische Top 10 op Spotify aangemaakt (http://bit.ly/JanSmit_Top10) en roept hij zijn fans op om ook een romantische Top 10 aan te maken op Spotify en deze aan een geliefde te sturen. De single ‘Recht Uit M’n Hart’ gaat vandaag zowel digitaal als fysiek in release.

Jan Smit: Ik vind het geweldig dat -na al die jaren- mijn favoriete ballades gebundeld zijn op één album! Liedjes die eigenlijk allemaal Recht Uit M’n Hart komen… ‘Recht Uit M’n Hart’ staat op het gelijknamige album, dat op 30 januari verschijnt. Het album bevat de 20 mooiste ballades van de afgelopen jaren, waaronder ‘Laura’, ‘Cupido’ en ‘Niemand Zo Trots Als Wij’.  Het album ‘Recht Uit M’n Hart – Ballades’ is reeds voor te noteren en zal zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar worden. Pre-order link: http://bit.ly/1KIAZkb

www.jansmit.com
www.facebook.com/jansmitcom
www.twitter.com/JanSmit