‘Ik ben verliefd op jou’ titel nieuwe single Hanny D

Hanny-D is in eigen land zeer geliefd. Wekelijks betreedt ze ergens het podium om haar nummers te komen zingen. En of het nu is in het Nederlands of het Frans. Hanny-D draait haar hand er niet voor om. Naast België en Frankrijk heeft ze haar fans ook zitten in Nederland. De afgelopen maanden zijn dat er in hoog tempo meer geworden. De reden is natuurlijk dat haar nummers nu ook in Nederland veelvuldig te horen zijn op de radio en ze regelmatig te zien op tv. In de aanloop naar Valentijnsdag heeft Hanny-D gekozen voor een pakkend nummer die daar bij past. “Ik ben verliefd op jou” is de titel van haar nieuwe single en ze weet ook met dit nummer weer ongetwijfeld haar fans te ontroeren en nieuwe aan haar te binden.  Dit nummer is de eerste in een serie van drie Nederlandstalige nummers  die in 2015 zullen verschijnen van deze uit Antwerpen afkomstige zangeres.