Het was even ‘stil aan de overkant’ bij Ilse DeLange & Miss Montreal.

De 17e editie (van een al vroeg uitverkochte) ‘Vrienden van Amstel Live ’ is afgelopen donderdag begonnen. Naast donderdag en vrijdag, is het grootste ‘café van Nederland’ ook vanavond en de 25e, 26e, 28e, 29e, 30e en 31 januari geopend in de Ahoy te Rotterdam. Artiesten zingen samen duets en dat alles echt LIVE is, konden bezoekers zien en horen bij een optreden van Ilse DeLange & Miss Montreal. Tijdens het liedje ‘So Incredible’ viel het geluid weg in de Ahoy.

 

Op hun oortjes hadden de geweldige zangeressen wel het geluid van de band en zongen de dames dus gewoon door. Dat zag er even ‘vreemd’ uit, maar dat het een keer niet goed gaat is ook showbizz, het is LIVE…..
Bekijk deze beelden uit RTL Late Night;

 

 

De kaartverkoop voor de18e editie van De Vrienden van Amstel LIVE! Is inmiddels begonnen.
De grootste Amstelkroeg van Nederland opent in 2016 voor de 18e keer haar deuren. Achter die deuren zorgen de beste artiesten van Nederlandse bodem opnieuw voor een wervelende show vol verrassingen onder de vertrouwde kroonluchter. Bestel nu al je kaarten voor 22, 23, 24, 27, 28, 29 en 30 januari 2016!

Verslag eerste avond , door Amstel LIVE!
ANOUK NA 15 JAAR TERUG OP DE VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE!
Rotterdam, 22 januari 2015 – Zojuist startte in een uitverkocht Ahoy de zeventiende editie van de concertreeks De Vrienden van Amstel LIVE!. In tegenstelling tot eerdere edities besloot Amstel dit jaar om het volledige programma tot het allerlaatste moment geheim te houden. De verrassing was dan ook groot toen Anouk om 20:15 uur het podium opstapte. De populaire zangeres was in 1999 één keer eerder aanwezig bij de allereerste editie van het evenement in Ahoy.
Dat De Vrienden van Amstel LIVE! een evenement van uitersten is bleek wel toen Rowwen Hèze samen met Jan Smit direct na de opening de polonaise inzette, waarna niet veel later een 45-koppig orkest samen met Sharon den Adel (Within Temptation) en Waylon hits van Coldplay ten gehore brachten.
In de ‘Grootste kroeg van Nederland’ treden vanavond in totaal 17 artiesten op met eigen nummers en in bijzondere duetten. Ook gastheer Xander de Buisonjé, VanVelzen, Miss Montreal, O’G3NE, Ilse DeLange, Gers Pardoel, Jeroen van Koningsbrugge, Golden Earring, DI-RECT, Eva Simons, Racoon en Guus Meeuwis maken tijdens deze editie hun opwachting onder de vertrouwde kroonluchter in Ahoy.
Verdeeld over negen showavonden ontvangt De Vrienden van Amstel LIVE! met 125.000 een recordaantal gasten, vergeleken met vijf jaar geleden is het aantal bezoekers bijna verdubbeld. De concertreeks loopt tot en met zaterdag 31 januari, alle avonden zijn al weken uitverkocht.
‘Onvergetelijk avond’
“De Vrienden van Amstel LIVE! heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt”, zegt Jetske Freeve, marketing manager Amstel. “Dat we dit jaar 125.000 muziekliefhebbers mogen verwelkomen is een geweldig compliment, daar zijn we ontzettend trots op. Ook dit jaar proberen we bezoekers weer te verrassen met een indrukwekkend programma en geheel vernieuwd decor. Wij hopen al onze gasten een onvergetelijke avond te bezorgen!”