Het succes lacht het jonge Twentse talent Maico toe .

Het jaar 2015 begint al goed voor Maico. Zijn agenda puilt uit met leuke nieuwe optredens door het land en het aantal volgers op zijn fan Facebook groeit met de dag. Maico is razend populair op de sosial media. De 19 jarige zanger uit Twente staat volop in de belangstelling. Maico zelf geniet met volle teugen. 

 

De zanger heeft in een zeer korte tijd nu 5.000 volgers op zijn Facebook pagina! (www.facebook.com/maico.eijlders) .  Maico; “Ik ben er heel trots op dat ik langzaam steeds meer in het Nederlandstalig wereld mijn eigen plek krijg, maar het blijft een lange weg waar ik hart voor werk! Ook ben ik blij dat ik dit allemaal mee mag maken, op mijn jonge leeftijd en in zo’n korte tijd van 4 jaar’. Maico zijn fanclub groeit met de dag. Leuk om te zien, lacht Maico ‘Dat je mensen blij kunt maken. Het is gewoon geweldig als een hele zaal of feesttent uit zijn bol gaat op de muziek die jij zingt. Dat heb ik zelf ook als ik naar mijn eigen idolen kijk”. Dat zijn toch wel Rene Schuurmans en Gerard Joling, laat de jonge zanger weten.  “Twee geweldige showmannen waar ik veel respect voor heb. Wat zij doen zou ik ook wel graag willen.” Wie weet gebeurt dat nog eens in de toekomst?’ Ook tijdens optredens zie ik vaak dezelfde fans. Mensen die mijn liedjes woordelijk mee kunnen zingen het blijft toch apart maar het is echt super gaaf!  Ik heb inmiddels een geweldig managementteam om mij heen, waar ik deze mensen heel dankbaar voor ben.  Dat ik mag zingen is altijd een groot feest! Fans kunnen mijn agenda de komende tijd volgen via mijn website www.zangermaico.nl