Het blijft ”Lachen” met De Dikdakkers!

De Dikdakkers hebben een nieuw feestnummer toegevoegd aan hun reeds omvangrijke repertoire. Met ‚Lachen!’ hoopt het zingende partyduo weer menig feestgelegenheid op de kop te zetten. Of het nu tijdens de carnaval is of met de après ski. Lachen en feesten kan het hele jaar door! Velen zullen De Dikdakkers kennen van ‘Cowboys en Indianen’, een nummer dat op YouTube meer dan 5 miljoen keer (!) is bekeken en beluisterd. Een ongekend succes! Maar er is meer.
Zo werd afgelopen zomer ‘Rio’ uitgebracht, waarmee de aandacht werd gevestigd op de Braziliaanse stad van het WK voetbal in 2014 en de Olympische Spelen in 2016.

Daarnaast verhogen ook andere bekende songs de stemming op zeer uiteenlopende locaties. Met ‚Lachen!’ lijken ze vele feestvierders opnieuw in het hart te raken. Voor De Dikdakkers een logische zaak. ‘Lachen kent een goed tempo, valt gemakkelijk mee te zingen en benadert het leven van de positieve kant. Het past dus perfect bij ons en bij wat wij over willen brengen. Lachen met De Dikdakkers, dat is het uitgangspunt.

De single ‚Lachen!’ is verkrijgbaar via alle bekende downloadportals. De bijbehorende videoclip is binnenkort beschikbaar en online te zien op Youtube.