Henk Dissel en Mike & Colin ronde verder in Bloed, Zweet & Tranen.

Geen deelnemers uit ons Overijssel in de show van gisteravond, maar wel wederom een show waarin we konden horen dat er in Nederland nog genoeg talent bestaat. Xander de Buisonjé & Roxeanne Hazes  kozen voor Ray Benjamin en gingen Mike & Colin via een wildcard mee. André Hazes jr. & Lange Frans kozen voor Henk Dissel in hun team en namen Patrick van Veen een ronde verder mee via een wildcard.

Gisteren waren er ook weer ‘bekende gezichten’ uit onze zingende Sterrenparade hitlijst.  Zo deden naast Mike & Colin en Henk Dissel, ook o.a. Arjon Oostrom, Dorette Duurkoop en Wesley Ponsen mee.

Na inmiddels 5 shows van 2015 zijn er inmiddels 20 kandidaten een ronde verder. Uit de eerste show; Henny Thijssen, John West, Valentina Markaj en Driekes Hoekstra. Na de tweede uitzending zijn door; Jeffrey Heesen, Judith Peters, Mario Mulder en Mike Peterson . Na de derde show kwamen daar de volgende artiesten bij; Pascal Redeker, Jeronimo, Ernest van Hartingsveldt en Gino Fey. Vanuit show 4 wonnen; Melissa Barendrecht, Dali Philippo, Tino Martin en Jamie Hermans.  En uit show 5; Ray Benjamin, Mike & Colin, Henk Dissel en Patrick van Veen.

Bloed, Zweet & Tranen is de zoektocht naar het beste nieuwe Nederlandstalige zangtalent. Xander de Buisonjé en Lange Frans vormen samen met Roxeanne en Andre jr. Hazes de twee juryteams. ‘Bloed Zweet & Tranen’ is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Het eerste seizoen in 2013 werd gewonnen door Jason Bouman.