Heeft U zich al 1000 x gewogen? Johnny Bolk gaat erover zingen!

De Almelose zanger Johnny Bolk vond dat na zijn single ‘Heidi’, er toch eerst nog een nieuwe single uit moest komen, voordat het gehele album klaar zou zijn. Op de vraag waarom Johnny zoveel verschillende genres heeft zei hij:  De trucksongs dat is mijn wereld, maar het zelf schrijven van teksten die me bezig houden, dat vind ik ook mooi om de mensen te laten horen. Dit is iets wat ik zelf graag wil en hoop dat de luisteraars zich kunnen vinden met mijn gedachte. Reacties op de verschillende nummers hoor ik dan ook graag!

Daar naast schrijft Johnny ook nummers voor andere collega’s waaronder de nieuwe single van Arjan Venemann “Lena”, Helma van Waveren “ondeugend” eva.

Zijn eigen nieuwe single, met als titel “1000 x gewogen” (bekent als ‘Du hast mich Tausend mal belogen’) is door Johnny zelf van een Nederlandse tekst voorzien en geproduceerd door Edwin van Hoevelaak. De boodschap in dit lied is wel duidelijk….. het eeuwige gevecht om af te vallen. Dus ja, dan kan je het maar beter nemen zoals het is..

Aankomende woensdag 28 januari is Johnny te zien en te horen in de nationale Eet Quiz 2015 van BNN, gepresenteerd door Paul de Leeuw, daar laat Johnny in een klein interview een klein stukje van de single horen. Die nieuwe single is vanaf week 6 te horen en te  downloaden op de verschillende downloads sites en is natuurlijk te zien op verschillende sites waaronder de websites , www.johnnybolk.nl, facebook/johnnybolk en youtube.

Verdere info kun je vinden op:

www.johnnybolk.nl
twitter @JohnnyBolk / Facebook Johnny Bolk
www.truckerstop12.com

 

 

 

.