Grote schrik voor ANCORA

Ancora heeft vandaag de schrik van hun leven gehad. De groep is op dit moment in Portugal voor de opnames van hun nieuwe CD/DVD. Patrick, Harm en Martin laten via Facebook het volgende weten;

 

We gingen voor de clip opnames van onze nieuwe CD/DVD naar een grot aan het strand. Om daar te komen moesten we al zeer gevaarlijke capriolen uithalen, klauterend over een smalle, hoge, scherpe rots langs het water, met álle zware apparatuur, de grot in. Niks aan de hand zou je zeggen, maar door het zéér ruige weer dat hier nu in Portugal is, werden we, na een uur filmen, overvallen door de opkomende vloed; in een tijd van tien minuten kwam het water zeer snel opzetten en stroomde richting de grot waar we inzaten… Het leek wel een kleine tsunami! Met gevaar voor eigen leven werd alle dure apparatuur veiliggesteld, en op hoger gelegen rotsen neergelegd. De vloed bleef maar opkomen, golf na golf, steeds hoger! We moesten over zeer scherpe rotsen weer terug klimmen, maar ook dát werd bemoelijkt door de golven en het water. Gelúkkig is het met onze 15-koppige crew gelukt om heelhuids, mét alle apparatuur, weer bij de auto te komen met alleen maar een nat pak.. Tot onze middel door het water terug naar het strand.