Gordon opent vestiging Blushing in Amsterdam.

Eindelijk kon Gordon dan bekend maken waar hij al geruime tijd mee bezig was. Op zijn facebook laat hij weten;  “ Het heeft zoveel inspanning gekost maar vooral de motivatie van het grote succes van Blushing Blaricum heeft geleid tot de komst van een tweede vestiging. Maanden werd gespeculeerd maar nu kan ik dan vol trots zeggen dat Amsterdam de tweede positie is van mijn droom! Op een van de mooiste en in het oog springende locaties van de hoofdstad zal Blushing hopelijk in Mei/Juni haar deuren openen voor het grote publiek. De exacte locatie maken we op 1 maart bekend! Mede door de onwaarschijnlijke stroom van positieve berichten op social media over de uitstraling, het personeel en de kwaliteit van onze producten is het daarom mogelijk geworden om op deze korte termijn dit te kunnen verwezenlijken! Mijn dank gaat dan ook uit naar mijn geweldige team maar vooral naar de vele gasten die zich lovend hebben uitgelaten over Blushing. Ik kan niet onder woorden brengen wat ik op dit moment voel, mijn ouders zouden mega trots op me zijn geweest dat hun jongen het toch weer voor mekaar heeft gekregen om zijn dromen te volgen en uit te laten komen!