Ghijs de Bruijn verbaast muziekliefhebbers met nieuwe single.

Ghijs de Bruijn is geboren en getogen in de Achterhoek en eigenlijk begon zijn zangcarrière als een grap: Met een borreltje op zong hij wat mee in de plaatselijke kroeg toen Ghijs werd uitgedaagd een CD’tje op te gaan nemen. In 2006 verscheen dan ook zijn debuutsingle ‘Het maakt niet uit’. Echter anno 2015 heeft Ghijs al drie albums en diverse successingles op zijn naam weten te zetten en is hij al vele jaren een alom gerespecteerd en gewaardeerd allround beroepszanger. Naast zijn eigen repertoire brengt hij bij zijn optredens ook tal van Nederlandstalige, Duitstalige en Engelstalige covers ten gehore. Kortom van feest tot ballade, Ghijs de Bruijn weet er wel raad mee! Via Rood-Hit-Blauw produkties heeft deze gezellige Achterhoeker nu de single ‘Een Echte Vrouw’ op de markt gebracht. Een plaat waarmee Ghijs vele muziekliefhebbers zal gaan verbazen. In tegenstelling tot swingende bigband-achtige liedjes die Ghijs in de afgelopen jaren uitbracht is zijn nieuwe single namelijk een stevige, uptempo volkse feestplaat waarbij stilzitten, stilstaan of niet meezingen helemaal geen optie zijn. Volop gezelligheid dus over ‘Een echte vrouw’ waarmee Ghijs de Bruijn zijn veelzijdigheid als artiest maar weer eens benadrukt.    
Meer informatie over deze zanger is te vinden via: http://www.ghijs.nl