Friesland wist het al, nu ook de rest van Nederland in de ban van Roel & Marty

“Tussen dromen en doen”  zit maar weinig verschil.  Toen in 2010 het duo voor het eerst de muzikale klanken liet horen was het een droom om ooit nog eens een cd uit te brengen. Nu ruim vier jaar later is het zover ROEL EN MARTY komen met hun debuutsingle “ TUSSEN DROMEN EN DOEN”. Een gezellig nummer dat aangeeft;  je dromen te leven en zeker niet af te gaan wachten. Met deze debuutsingle laat het duo horen zeker niet een “ One day fly” te zijn maar van vaste waarde in de vaderlandse showbizz. Niet alleen Friesland maar ook de rest van het land kan genieten van de klanken van ROEL & MARTY
”Tussen dromen en doen” is vanaf heden niet alleen fysiek verkrijgbaar maar ook te downloaden via de legale download sites en te beluisteren via de diverse streaming sites.
De clip van het nummer is te zien bij de diverse clipzenders