Frans Bauer schrijft lied voor overleden vader Chris.

‘De hemel heeft er een engel bij’, is het lied dat Frans Bauer geschreven heeft, ter liefdevolle nagedachtenis aan zijn vader Christiaan Bauer. Frans; “Pa bedankt voor al die mooie jaren. We zullen je nooit vergeten. Je hebt voor altijd een plek in ons hart. Frans Bauer”. Beluister bij lees meer het lied >

 

 

 

Frans; “Ik wil iedereen bedanken voor alle steun en kaarten die we hebben gekregen. Afscheid nemen is zwaar en de leegte zal altijd blijven. Ondertussen krijgt het gewone leven weer zijn gang. Vanaf februari zal ik weer concerten gaan geven.Dat is ook wat Pa wilde. Vanaf aanstaande Zaterdag is Bananasplit weer terug op de buis. Ik heb samen met pa heel wat nieuwe items bekeken voordat ze klaar waren, wat hebben we gelachen om het nieuwe seizoen. Daarom zal Bananasplit aanstaande Zaterdag gewoon te zien zijn. Zoals Pa altijd zei, laat de lach overwinnen van de traan. Nogmaals bedankt voor alle alle steun ik heb de liefste fans van de wereld.