Eerste Carnavalsplaat “Feest” van Partydisco P&P in samenwerking met Marco Kanters is een feit

Pas twee jaar, draait het DJ duo P&P, op menig feest en bruiloft en met succes. Muziek draaien van andere verschillende artiesten is leuk, maar hoe vet is het om je eigen nummer op een feest te kunnen draaien. Dit hebben we al een keer meegemaakt door het winnen van de Remix contest, van het nummer Pure Verleiding door Arjon Oostrom. Maar een eigen nummer is veel leuker. Met die insteek  hebben Peter en Patrick de sprong in het diepe gewaagd. Zij besloten zelf een carnavalsplaat te gaan maken, en wel van het nummer “Think” van Aretha Franklin.

 

De tekst was snel geschreven en voor de zang benaderde zij niemand minder dan Marco Kanters, die vond het idee zo leuk, dat hij gelijk ja zei. Na een avond door te hebben gebracht in de studio van Sonic Solutions, was het nummer “FEEST” geboren.  “Het is een leuke partyknaller geworden en overal waar we hem draaien beginnen mensen spontaan te dansen of polonaise te lopen” aldus Partyduo Peter en Patrick van Partydisco P&P.