EDRIE- Un vaarke he ne krullesteirt

EDRIE is misschien voor vele een nieuwe naam in het artiestenwereldje? Maar in, met name Brabant, is hij al lang geen onbekende meer. Sinds ’n paar jaar weet hij in elke feesttent,kroeg of zomaar ’n privé feest, de hele feestende “meute” compleet uit hun dak te laten gaan. Van jong tot oud zingt mee op zijn typische (vaak dialect) feestnummers. Wanneer je op YouTube kijkt kom je nummers tegen zoal “Beir oan me klompe”, “Bam bam,  “Zwarte bonte koej ” enz… allemaal plaatselijke en regionale hits !
Met zijn nieuwe  carnaval/après-ski single  “Un vaarke he ne krullesteirt” En “De vetspuit” probeert Edrie de rest van Nederland en België ook warm te krijgen voor zijn, vaak , hilarische  liedjes ! En…..dat gaat hem nog lukken ook , let maar op !!! Dus voor de komende carnaval en Après-ski periode zul je niet om deze artiest meer heen kunnen !