DVD John de Bever breekt alle records!

‘John de Bever in Concert’ heeft alle records verbroken. De DVD veroverde deze week de prominente eerste plaats in de ‘Dutch DVD Music TOP30’! Met deze prestigieuze titel op zak, richt de volkszanger zich komende periode op het prachtige duet ‘Denk Nog Een Keer Aan Mij’ dat hij afgelopen vrijdag uitbracht met de ‘Koningin van het Levenslied’, Marianne Weber.

 

Theaterdebuut
Afgelopen mei presenteerde John de Bever zijn eigen Theatershow in het Theater aan de Parade in Den Bosch. Een show met alleen eigen nummers en medewerking van Marianne Weber, Anny Schilder, Grad Damen en Charlène. Tijdens de uitverkochte show neemt de zanger het publiek mee door zijn roerige leven. Van de ontdekking door Pierre Kartner, tot het behalen van de titel ‘Beste Zaalvoetballer van de Wereld’. De nummer 1-hit DVD ‘John de Bever in Concert’ met daarop 27 tracks is vanaf nu overal verkrijgbaar. De trotse volkszanger wil al zijn fans hartelijk danken voor het behalen van dit record.