Duo Dubbel-Fris doet het liever zelf

Het duo Dubbel-Fris heeft de single ‘Ik doe het liever zelf’ uitgekozen als nieuwe single. Het is hun tweede single en het is afkomstig van het debuutalbum ‘Eindeloos gezellig!’. “Deze song past bij ons!”, aldus het duo Dubbel-Fris. Het lied is geschreven door Martin Sterken. “De muziek en de tekst passen uitstekend bij ons en tijdens optredens wordt enthousiast gereageerd op dit lied!”, stelt het Drentse duo.

 

Het is een lied dat ten eerste in je hoofd blijft zitten en ten tweede past het bij de tijd van het jaar met Carnaval. Klaas Prent, van de CD-hal in Ruinen, gaf het duo het voorzetje om ‘Ik doe het liever zelf’ als tweede single uit te brengen. “Die man heeft er verstand van”, aldus Harjan. Een extra reden om deze single uit te brengen.
Het duo bestaat uit Harjan en Siebrand, beide afkomstig uit Nieuw Buinen in Drenthe. De heren hadden, voordat ze een duo begonnen, allebei een solocarrière. Inmiddels bestaat Dubbel-Fris al sinds april 2013. Na hun eerste single ‘Lachen is leven’ hebben ze op 9 november jl. hun eerste album ‘Eindeloos gezellig!’ gepresenteerd.
Het album is net zoals het duo: Veelzijdig!. Naast de liedjes die ze samen zingen, hebben ze ieder ook twee solonummers op het album staan. De teksten zijn geschreven door Martin Sterken, Pascal de Vormer en één nummer door Harjan zelf. Op het podium biedt het duo ook diversiteit. Zo zingen ze eigen nummers, maar ook Bruce Springsteen en the Bellamy Brothers.