Django Wagner reikt nieuwe single Sani van Mullem uit.

Na zijn deelname aan het SBS6-programma Bloed, Zweet & Tranen werd Sani van Mullem zo enorm overladen met positieve reacties, dat hij heeft besloten om het nummer dat hij daar gezongen heeft op te nemen en op single uit te brengen. Sani begon professioneel met muziek maken op zijn dertiende jaar. Dit was direct een optreden voor een Engelse tv-ploeg, die een documentaire maakte over Django Reinhardt. Toentertijd speelde hij in de Gipsy Kids met Jimmy Rosenberg en Falko Reinhardt.

 

Toen de jongens ouder werden, werd de naam aangepast naar Gipsy Boys, stopte Jimmy en werd vervangen door Kaatchie Rosenberg. Vervolgens kwam hij terecht bij The Rosenbergs, waarin hij tot op heden nog contrabas speelt met Johnny en Mozes Rosenberg. Daarmee spelen zij over de hele wereld en hebben al heel wat landen bezocht. Ook tourde hij met de jazz-legende Stochelo Rosenberg en trad op tot in Tokyo. Nu staat hij dus niet als bassist maar als zanger op de planken!

De single ‘Zonder Jou’ komt op 1 februari uit en niet zonder reden. Deze datum is de sterfdag van de vader van Sani en hij draagt deze single dan ook aan zijn ‘tata’ op. Op 1 februari is Sani ook een van de gasten tijdens het populaire t.v. programma Nationale Noot. Op donderdag 5 februari presenteert hij zijn single ‘Zonder Jou’ in Rouge Eindhoven. De avond start om 20.00 uur en entreekaarten kosten 10,00 euro in de voorverkoop en 12,50 euro aan de kassa. ( telefonisch via 06-30558585) Tijdens deze avond zal niet alleen Sani het podium beklimmen, maar zijn er ook optredens van verschillende gastartiesten zoals Django Wagner, Mike Peterson en Basily Boys. Django Wagner zal het eerste exemplaar van de single uitreiken aan Sani. Meer info www.hollandiamusic.nl