DERDE EDITIE FRANK & FRIENDS : EEN BEGRIP VOOR IEDEREEN DIE VAN FEEST HOUDT

Drie maal scheepsrecht maakt duidelijk dat ‘Frank en Friends’ geen eenmalig succes is gebleken. 1 februari a.s. zal Tiggelman Dance & Events in Breda weer op haar grondvesten trillen als alweer de derde editie van Frank & Friends op het programma staat. Frank Verkooyen begon precies een jaar geleden met dit evenement en na de Hot-Edition afgelopen september is het nu wederom tijd voor de Cold-Edition oftewel de winterse editie. Frank Verkooyen; producer, tekstschrijver, componist en zanger die momenteel hoog in de vaderlandse hitlijsten is te vinden met zijn single ‘Als Ik Jou Weer Zie’, heeft als moto: “Feest begint met een F ”! De F van Frank maar ook de F van zijn Friends. Bezoekers van de eerdere edities van Frank & Friends weten ondertussen precies wat de Bredase zanger hiermee bedoeld.

Ook deze derde editie van Frank & Friends staat weer bol van de muzikale gezelligheid. Aanstormende talenten als Mark Rijs en Tinus Hoekstra staan garant voor een party. En wat te denken van John West; Deze  Hagenees zet alle zalen op z’n kop, scoort momenteel een hit met lange Frans en kreeg onlangs een wildcard bij Bloed Zweet En Tranen, de veelbesproken zoektocht naar een volkszanger(es) op SBS6. Liefhebbers van het levenslied kunnen op 1 februari bij Tiggelman ook hun hart ophalen bij de optredens van Frank van Etten en Duo NL. Last but not least staan Carlo en Leo van Helemaal Hollands te boek als hét feestduo van ons land. Onlangs vierden zij hun 15-jarig jubileum en met klappers van hits als ‘De ober’, ‘Omdat ie zo mooi is’, ‘Delilah’ en ‘Waar is dat feestje’ zorgen zij bij elke gelegenheid voor meterslange polonaises.

Gedurende het evenement zal Frank Verkooyen zelf uiteraard ook het feestgehalte opstuwen middels enkele optredens. Deze muzikale duizendpoot die in zijn Boom Music Studio aan de Hekven 13 te Breda, producties afleverde voor Peter Beense, Willem Barth, Frans Duijts, Grant & Forsyth en Will Tura om er maar een paar te noemen, heeft zelf ook een hele reeks hits op zijn naam staan. Wie kent ze niet; ‘Kom wie wil er met mij dansen’, ‘Ineens gaat het leven’, ‘Waar was je nou’, liedjes waarmee Verkooyen praktisch alle zalen van ons land al bespeelde en voor zich wist te winnen.

Frank & Friends “The Cold Edition” vindt 1 februari a.s. plaats bij Tiggelman Dance & Events aan de Slingerweg 95 te Breda.
Tickets zijn in de voorverkoop (a € 15,-) te verkrijgen bij Tiggelman, maar ook bij Krisje aan de Haven, Haven 17 in Breda en bij de Special CD Shop aan de Teteringsedijk 167 in Breda. Ook via internet zijn tickets verkrijgbaar: Bestel deze via tickets@easymusicservice.nl  Tot slot kunnen tickets, voor zover nog beschikbaar, ook 1 februari aan de kassa worden gekocht voor € 20,- p/stuk. Meer informatie is te verkrijgen via http://frankverkooyen.nl .