Debuutsingle Patricia

Patricia (31), komt uit Breda en een enorme passie voor muziek en zingen. Ze is al vroeg begonnen, maar eigenlijk zit het gewoon in de familie. Haar oma zong en haar vader zingt en speelt gitaar. Ze groeide dus eigenlijk gewoon met muziek op.  Het zingen zelf is begonnen op de camping in de Ardennen waar ze met het gezin heel wat jaartjes door hebben gebracht. Er werden daar regelmatig karaoke-avonden georganiseerd waar Patricia dan natuurlijk graag ook een liedje zong. Tot er werd gezegd:

“Patries eigenlijk klinkt dit echt niet verkeerd, waarom ga je hier niet meer mee doen”.

Patrcia is begonnen met zingen tijdens artiestenmiddagen/avonden, dit was in Augustus 1998.  En kwam via deze dagen steeds meer in contact met collega artiesten die Patricia regelmatig vroegen om op een CD Presentatie te komen zingen of voor diverse Benefiet concerten. In September 2014 werd er een talentenjacht georganiseerd in het Stamcafe in Breda. Dit werd mede mogelijk gemaakt door Brabant Music Events. Patricia dacht waarom niet en heb zich zelf opgegeven om mee te doen. De hoofdprijs was immers een compleet eigen productie met alles erop en eraan.  De droom dus die Patricia al heel lang had!! Patricia  deed auditie en ging door naar de halve finale, toen naar de finale en was erg blij dat Patricia uit werd geroepen als winnares van de talentenjacht!! Inmiddels is Patricia in de studio geweest en heeft ze haar eerste “eigen” single opgenomen genaamd : Dit afscheid. Hierbij de clip van dit geweldige nummer

Maar zoals jullie zullen begrijpen is dit voor Patricia na al die jaren pas echt het begin!! Tijdens deze talentenjacht stond in de halve finale ook spontaan een sponsor op die Patricia aanbood ook een gehele productie te sponsoren. Vandaag isi Patricia weer de studio ingaan om een begin te maken voor de volgende productie.