De Wannebiezz; Ik blijf me eige

De Wannebiezz starten hun 2e lustrumjaar goed door uitgerekend nu hun 10e single uit te brengen. In een jaar dat bol moet staan van de muzikale verrassingen en festiviteiten kan een nieuwe FEESTplaat uiteraard niet ontbreken. En dat is uitstekend gelukt, want “Ik Blijf Me Eige” is een meer dan aanstekelijke single geworden. Nu eens geen ‘geleende’ melodie; zowel tekst als muziek is van de hand van hun eigen productiekantoor “SHOW en zo”.

 

Tekst en muziek bevatten diverse verrassende elementen die inmiddels kenmerkend zijn voor de Wannebiezz. Deze FEESTplaat moet het goed gaan doen in de gezellige kroegen, bij de après ski en kan ook een leuke bijdrage zijn aan het carnaval. “Ik Blijf Me Eige” gaat over het feit dat mensen zich vaak anders voordoen en dan vooral op ‘social media’. Ze hebben over alles een mening en denken dat het hun status verhoogt als ze zoveel mogelijk ‘LIKES’ scoren. Het advies van de Wannebiezz is om vooral lekker jezelf te blijven en je niet te veel aan te trekken van de mening van anderen. Arie, Rocco & Gilles zijn ook nu weer trouw gebleven aan hun producer Kees Tel, die zich ondertussen bijna de 4e Wannebie waant.

Voor de videoclip is wederom samengewerkt met de creatieve enthousiastelingen van New Sense Media. Keer op keer leveren zij een kwalitatief hoogwaardig product af. Een groot deel van de clip is opgenomen in de gezelligste privé kroeg van Nederland. Kassenbouwbedrijf Debets Schalke uit Monster heeft haar sfeervolle bruine kroeg beschikbaar gesteld, die normaliter alleen toegankelijk is voor eigen personeelsleden. Alleen al om die reden moet “Ik Blijf Me Eige” een Monster van een hit worden. De Wannebiezz prijzen zich gelukkig dat hun sponsor Ecodor ook deze productie mogelijk heeft gemaakt. Wellicht hebben de Ecodor ontgeuringsproducten een bijdrage geleverd aan het frisse geluid van de Wannebiezz. Want: Ecodor, da’s lekker fris!