Clip duet Jeffrey Schenk & Esmée van Kampen.

‘Raak me aan’ is het duet van Jeffrey Schenk & Esmée van Kampen. Het nummer is geschreven door Justin van Kampen en geproduceerd door Eric van Tijn en Jochem Fluitsma. De clip >

 

 

 

Vanaf seizoen 2015-2016 zijn deze twee duizendpoten te zien in het theater met een eigen muzikale show! Een muzikale reis, vol emotie, met bekende wereldhits, duetten, anekdotes uit het roerige muziek-en theatervak en natuurlijk de allermooiste liedjes. De twee worden begeleid door een fantastische 6-koppige live-band.

Jeffrey is inmiddels ruim 15 jaar bezig en kreeg grote bekendheid door het SBS6 tv-programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’, waarin hij de finale wist te bereiken en ook stond hij in de voorprogramma’s van René Froger in de Amsterdam Arena.

Esmée debuteerde in de theaterwereld met een hoofdrol in de musical ‘Hairspray’.
Ze is o.a bekend van de series ‘Komt een man bij de dokter’ en ‘Familie Kruys,’ de films ‘Loft’ en ‘Lieve Celine.’
Vorig jaar vertolkte ze de rol van Maria Patricia in de musical ‘Sister Act.’