Carnavalshit ‘Koo Wit De Floo’ voor Herman Finkers?

Daniël Lohues maakte het maandagavond wereldkundig: na vijf jaar nieuw werk van Herman Finkers. Het kon wel eens een echte carnavalshit worden. In 2010 bracht Finkers voor het laatst een album uit met de titel ‘Liever dan geluk’. Voor de nieuwe single heeft Finkers samengewerkt met Daniël Lohues. Lohues kondigde het nieuwe carnavalsnummer ‘Koo Wit De Floo’ van cabaretier Herman Finkers aan op Twitter.

De tweet werd meteen massaal gedeeld en de reacties zijn ontzettend enthousiast. Het nummer gaat over geboorteplaats Almelo van Finkers die tegenwoordig in Beuningen woont. Het tweede nummer op de uitgebrachte single is ‘Het Almelo’s Volkslied’. De nummers zijn inmiddels ook te downloaden via iTunes en te beluisteren via Spotify. Finkers maakte de videoclip voor de single ‘Koo Wit De Floo’ in zijn eigen huis. (RTV OOST)

De clip >