Bloed Zweet & Tranen uitzending 2 met wederom Overijssels talent.

Primetime op vrijdag avond, staat het talentenprogramma Bloed Zweet & Tranen. De jury Xander de Buisonjé, Lange Frans, Roxeanne Hazes en Andre Hazes jr. zijn op zoek naar nieuw Nederlandstalig zangtalent. Vorige week zagen we uit ons Overijssel Henny Thijssen en gisteravond stond Harten 10 uit Dalfsen op het podium.

Het duo is geen ronde verder, maar dat Nederland hun eigen gebrachte liedje geweldig vond, blijkt wel uit de iTunes downloads. Binnen een uur na de uitzending stond ‘Bewaar je dromen niet voor morgen’ op 105. Ook via Twitter en Facebook kwamen er geweldige reacties en enorm veel nieuwe volgers.

 

 

 

Na deze tweede uitzending zijn door; Driekes Hoekstra, Henny Thijssen, John West, Jeffrey Heesen, Judith Peters, Mario Mulder, Mike Peterson en Valentina Markay. Het eerste seizoen in 2013 werd gewonnen door Jason Bouman.
Het programma. ‘Bloed Zweet & Tranen’ is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6.