Ayesha brengt song uit vol overgave

Op 28 januari is de release van de song “Surrender” van Ayesha. Deze single komt van het album dat Ayesha in het voorjaar van 2015 uitbrengt en is verkrijgbaar in alle belangrijke online muziekwinkels. ‘Surrender’ is geschreven door Ayesha de Groot en gecomponeerd samen met Jan Flubacher. ‘Surrender’; Soms kun je niet anders doen dan je overgeven. De aantrekkingskracht van de ander. Ondanks alle kanttekeningen die je kunt plaatsen voor jezelf om niet voor de ander te willen vallen.

De magische chemie is gewoon te groot…  Of kun je toch weerstand bieden?

Ayesha maakt indruk met haar live TV-optredens bij  Tv Gelderland, Omroep Friesland, OBA-live RTV Oost en is te gast bij onder andere dit is de nacht radio 1, Mijkes middag op Radio 6 en Live uit lloyd rtv Rotterdam ook vertolkt Ayesha tijdens de live sessies van EerstJaap Radio 6 eigen werk waaronder het liedje “Streets” en de zwarte lijst klassieker “Midnight at the Oasis” en levert daarmee het bewijs accoustisch prachtig uit de verf te komen.