ARNOLD VAN OSCH & NOL ROOS maken SCHLAGERPOPLIEDJE: ‘Ver Voorbij De Zon En De Maan’

Natuurlijk is en blijft het een niet te onderschatten opgave om binnen drie uurtjes een liedje van nul af op te bouwen, te schrijven, te componeren, te arrangeren, op te nemen en te produceren. Ditmaal was het de beurt aan de 25-jarige zanger Arnold van Osch om samen met producer Kees Tel en presentator Nol Roos een nieuwe Muzikale Uitdaging aan te gaan. Het liedje ‘Ver Voorbij De Zon En De Maan’ is het eindresultaat dat wordt uitgebracht op het label van JC-Records.

 

Het is de voorloper is van een compleet duettenalbum getiteld; ‘De Muzikale Uitdaging’. 

De in 1989 in Den Bosch geboren Arnold van Osch groeit op in het naburige Kerkdriel. Als Arnold eind 2004 collega-zanger William van Engelen ontmoet belandt hij zingend op de bühne tijdens een familiefeest. Hij krijgt de smaak te pakken en besluit dan ook te gaan werken aan zijn eigen muzikale loopbaan. In 2005 is het eerste tastbare bewijs van Arnold ’s ambities een feit; ‘Het Staat In De Sterren Geschreven’ is de titel van zijn officiële debuutsingle.

Voor Arnold van Osch komen dromen uit want in de jaren die volgen heeft hij vele optredens en brengt hij diverse liedjes uit; ‘Slapeloze Nachten’, ‘Weet Je Wel’, ‘Zigeunerin, Verleid Me’, ‘Ik Voel Me Goed’ en ‘Je Kunt Me Wel Vertellen’ vinden gemakkelijk hun weg richting de draaitafels van de zalen, de feesttenten maar ook die van de radiostations in zowel ons land als die van Vlaanderen. Hierna werd muzikaal gezien even wat stiller. Arnold start namelijk zijn eigen bedrijf; een allround drukkerij. Echter via “De Muzikale Uitdaging” en de single ‘Ver Voorbij De zon En De Maan’ staat de zanger nu weer helemaal in het middelpunt van de belangstelling.

Nol Roos is eveneens in ’s-Hertogenbosch geboren. Hij staat te boek als presentator, producent maar zeker ook als zanger. Zo vormde Nol samen met Frank Hoek het zeer succesvolle en illustere duo de Bad Brothers dat vele hitsingles op haar naam heeft staan en optrad tot ver buiten onze landsgrenzen. Sinds 2007 is Nol actief op en met televisie. Zo startte hij in 2013 het programma De Muzikale Uitdaging op TV73.  

Het bijzonder pakkende schlagerpopliedje ‘Ver Voorbij De Zo En De Maan’ van Arnold van Osch & Nol Roos is landelijk uitgebracht door Platenlabel JC Records.De track is te verkrijgen via de bekende downloadportals. Vanaf 10 januari zijn de fysieke singles verkrijgbaar bij o.a.:singlecd.nl en de Special CD Shop te Breda.

Plug en promotie van dit duet is in vertrouwde handen van Jolanda Clement van JC-Event/JC-Records.