4PARTY ; WIL JE SCHOMMELEN OF WIPPEN?

Een opmerkelijke vrolijke en aanstekelijke debuutsingle van de twee echte Brabanders, Ferry Jansen & Jo Dinnissen. Begonnen als een geintje tijdens het Carnavals Schlager Festival in Zaal Sterrebosch in Wijchen, waar zij 1 x eerste en 1 x tweede wisten te worden.
Inmiddels hebben ze een leuk bezette agenda, waarbij ze het publiek een en al gezelligheid brengen.  Voor deze optredens werd er gezocht naar eigen repertoire om je te kunnen onderscheiden van alle andere artiesten. Via Frans Goverde (de zoon van Jan Boezeroen, die ook de single schreef en enkele andere titels) werd er contact gelegd met het succesvolle schrijvers en producers duo Emile Hartkamp & Norus Padidar……en ja hoor. Deze single is het eerste resultaat van 4PARTY.
Op 25 januari verschijnt hun eerste Mini Cd (met daarop 6 nieuwe liedjes) tijdens een grote Releaseparty in Zaal Sterrebosch te Wijchen. 4PARTY is meer dan carnaval, maar meer het hele jaar Feest ook zonder polonaise.
Promotie:    Score Promotions – Dennis van der Kraan