Zapp VIPZ met de kinderen van Mick Harren & Renée Vervoorn

De stoere Lisa woont in Amstelveen en is de dochter van oud TMF-vj Renée Vervoorn, ze ruilt in deze eerste uitzending van KRO Puberruil Zapp VIPZ (maandag 29 december, 17.30 uur, NPO 3) met girly Semmy die samen met haar vader, de rasechte Amsterdamse volkszanger Mick Harren, woont.

Semmy woont met haar vader in een rijtjeshuis in Purmerend. Ze heeft twee halfbroers, maar zij wonen niet meer thuis. Haar ouders zijn gescheiden maar met haar vader is het heel gezellig. Als vrolijke volkszanger weet Mick overal een feestje van te maken wanneer hij zijn megahit Sweet Caroline voordraagt. Heel bijzonder voor Mick is dat hij op mocht treden op het huwelijk van koning Willem-Alexander en koningin Maxima. Zijn agenda staat bomvol optredens. Als hij ergens moet zingen gaat Semmy vaak met hem mee. Het liefst duikt ze dan de visagieruimte in, want ze wil dolgraag kapster en visagist worden. Thuis heeft ze haar eigen beautyruimte die voorzien is van alle gemakken: een grote passpiegel, krultangen, stijltangen, nagellakken, make-up en haarverf.
De drukke en opgewekte Lisa woont met haar moeder Renée, stiefvader Guy, zusje Monroe en au pair in Amstelveen. Haar moeder is voormalig TMF-vj Renée Vervoorn en heeft alle grote popsterren mogen interviewen. Lisa droomt ervan om later zangeres te worden, het liefst singer-songwriter. Haar grote wens is om bij een bekende zanger te komen die haar de kneepjes van het vak kan leren en haar van haar podiumvrees af helpt. Haar stiefvader Guy van der Reijden zit in de sportwereld: hij traint namelijk celebs als Patty Brard, Lieke van Lexmond, Froukje de Both en Winston Gerschtanowitz. De eigenzinnige Lisa doet de meest indrukwekkende trucs met kaarten en balletjes; samen met haar vriendin Mikkie vormt ze het goochelduo Magic Girls.
Hoe reageert Lisa op de kapsalon van Semmy? En durft ze samen met Mick op het podium de sterren van de hemel te zingen? Kan Semmy de interviewskills van Renée evenaren? En hoe is haar magische goochelshow?

Kijk straks naar KRO Puberruil Zapp VIPZ om 17.30 uur op NPO 3.

 

Topsporter Julie uit Bilthoven, dochter van oud-hockeyinternational Jacques Brinkman, ruilt in KRO Puberruil Zapp VIPZ (dinsdag 30 december, 17.35 uur, NPO 3) met Lisa-Renee, dochter van succesvolle kinderboekenschrijfster Nanda Roep en cabaretier Sylvester Zwanenveld.

In de aflevering van KRO Puberruil Zapp VIPZ (woensdag 31 december, 17.30 uur, NPO 3) ruilt zwemtalent Frederique, dochter van voormalig zwemkampioen Annemarie Verstappen met Roosje uit Amsterdam, dochter van stemacteur Bart Bosch.

De nuchtere Teade is de zoon van Wout Zijlstra, de sterkste man van Nederland, en woont in het Friese Folsgare. Hij ruilt in KRO Puberruil Zapp VIPZ (donderdag 1 januari, 17.30 uur, NPO 3) met acteertalent Yves uit Voorburg. Zijn vader, Gideon Springer, is te zien is in de Zapp serie Brugklas.

In de laatste uitzending van KRO Puberruil Zapp VIPZ (vrijdag 2 januari, 17.30 uur, NPO 3) ruilt de muzikale Jazz, dochter van JB Meijers gitarist van De Dijk en de The Common Linnets, met de wijze Mara, dochter van Tweede Kamerfractielid van de SP Sharon Gesthuizen.