Zangeres Marlous Oosting opent eigen winkel.

Afgelopen weekend heeft zangeres Marlous Oosting haar eigen winkel geopend; Gypsy Bling.  Het is een Mode speciaalzaak gericht op de moderne vrouw. Bij Marlous kunt u modieuze en trendy kleding kopen. Zo bestaat haar assortiment uit leuke kleding, tassen en sieraden. De feestelijke opening van ‘GypsyBling’ is gedaan door Jan Paparazzi.

GypsyBling de mode speciaalzaak voor leuke betaalbare trends, is gevestigd in Groningen. De Mode en trends rondom de vrouw heeft Marlous altijd al erg aangetrokken. Het is dan ook een droom om naast de muziek iets voor haarzelf te beginnen in deze branche.
“Gypsy Bling” is een winkel waar de klant zichzelf op een mooie trendy en een extravagante look kan trakteren! Ze kunnen zich niet alleen voorzien van leuke kleding, maar ook Tassen, schoenen en sieraden. De winkel zal van maandag t/m zaterdag open zijn van 10.00 uur tot 18.00 uur en op Donderdag koopavond en koopzondagen. Bereikbaarheid: Klanten kunnen “Gypsy Bling” benaderen via de telefoon, e-mail, website, facebook of tijdens de openingstijden persoonlijk in de zaak.

Adres: Rademarkt 23

Website: www.gypsybling.nl