Zangeres Angela Groothuizen in nieuwe seizoen Danni Lowinski

Angela Groothuizen schittert binnenkort naast hoofdrolspeelster Marlijn Weerdenburg in het nieuwe seizoen van Danni Lowinski. Marlijn Weerdenburg verklapte vandaag aan Televizier dat de cast van het derde seizoen van de populaire SBS 6-serie Danni Lowinski wordt versterkt door niemand minder dan Angela Groothuizen. „Dit vind ik fantastisch, want ik was altijd groot fan van de Dolly Dots en van De Uitdaging.

 

Ik had nooit gedacht dat ik ooit met mijn idool zou mogen spelen, het is echt héél leuk!”, aldus Weerdenburg.

Danni Lowinski
Birgit Schuurman en GTST-acteur Dave Mantel spelen net als Angela Groothuizen een gastrol in Danni Lowinski. Ook cabaretier Bas Hoeflaak komt in het derde seizoen van de succesvolle SBS 6-serie nog even voorbij. ‘’Hij heeft echt een héél leuk rolletje’’, vertelt Marlijn Weerdenburg. (bron Televisier)