Wolter Kroes zegt optredens af.

Zanger Wolter Kroes heeft noodgedwongen zijn optreden voor vanavond moeten afzeggen. De griep heeft in huize Kroes met de kerstdagen de hoofdrol gespeeld. Aangeslagen legt Wolter op zijn Facebook uit, wat er gaande is;

 

 

 

Lieve Muziekvrienden,

Soms zijn er van die momenten die je liever niet meemaakt. De afgelopen week waren we met het hele gezin en onze vrienden in Oostenrijk om met ze allen de kerst te vieren. Helaas is hier niet veel van terecht gekomen. Op 24 december werd ik beroerd. Ik kreeg de griep. Eerste kerstdag lag ik in mijn bed met onwijs hoge koorts. Tweede kerstdag zijn we een dag eerder naar huis teruggereden. Het hele gezin was inmiddels ziek zwak en misselijk. Gisteravond zijn we om half 11 thuis gekomen en ben meteen naar bed gegaan. In de hoop dat een boerennacht wonderen zou verrichten. Lieve mensen ik heb vannacht vier keer mijn dekbed om moeten draaien. Zeiknat van het zweet. Maar helaas heeft de lange nacht geen wonderen verricht. Ik heb nog steeds de griep. Ik ben dus genoodzaakt om het optreden van vanavond in Mijdrecht te annuleren. Mijn oprechte excuses hiervoor. Gelukkig is mijn vriend en collega Frans Duijts bereid om het optreden van me over te nemen.

Veel liefs, Wolter

 

 

DSP: BETERSCHAP Wolter!!!