Vlaamse artiesten zingen nummer van Claudia de Breij.

Vlaamse artiesten én de eigen presentatoren van België Radio 2, voor de gelegenheid ‘De Grootste Familie’ zingen ‘Kan ik dan bij jou’. Het originele nummer is van de Nederlandse cabaretière Claudia de Breij. Radio 2 steunt hiermee Music For Life en brengt tijdens de kerstperiode kinderarmoede onder de aandacht.

Deze Radio 2-presentatoren zingen onder meer mee: Anja Daems, Catherine Vandoorne, Britt Van Marsenille, Peter Verhulst, Sven Pichal, Caren Meynen, Christel Van Dyck en Iris Van Hoof.

Vlaamse artiesten zijn van de partij: Bart Peeters, Barbara Dex, Isabelle A, Free Souffriau, Sike Mastboom, Jasper van Bandits, Liliane Saint-Pierre, Günther Neefs, Udo, Gene Thomas, Kristel Verbeke, Bart Kaëll, Lisa Del Bo, Jean Bosco Safari, Belle Perez, Christoff en Miguel Wiels.